Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър 7/8 твВенцилав Врагов е обявил гладна

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър 7/8 твВенцилав Врагов е обявил гладна
Коментари Харесай

Обявилият гладна стачка Венцислав: Давам на управляващите по 50, а ако не стигат - по 100 лева, да дойдат да гладуват с мен

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър 7/8 тв

Венцилав Врагов е оповестил гладна стачка. Екип на 7/8 тв се среща с протестиращия на жъртите павета.  

От три дни съм без храна, в среднощ стартира четвъртия ми ден, разяснява той. 

Гладната стачка е стимулирана от това, че считам, че всеки персонално би трябвало да се почувства виновен, за това, което се случва. За мен това е подред гладна стачка. Българсите ръководещи трансфораха национална в професионални гладуващи. Те не са професионални политици, а професионални негодници. В България има над милион и половина гладуващи всеки ден. Това може да се ревизира, както и с какви темпове се унищожава народа. Тези милион и половина са под прага на приходите си, а ръководещите излизат и се хвалят по какъв начин са им дали 50 лв.. Ами аз тъй като преди половин година бях към този момент пропъден от страната, в този момент имам опция да дам на ръководещите 50 лв. за всеки, който пристигна да гладува с мен. Независимо от цвета му и партията, в която е. Нека да пристигна, в случай че са разнообразни стандартите сред хората и тях, и не им стигат 50 лв., ще им дам по 100 лв.. Аз избрах моята отмора да е в България, обаче гладувайки, както гладува огромна част от хората в България, изясни причините си протестиращият. 

Протестът ми ще продължи най-малко още една седмица, до момента в който съм в България. Няма да имам проблем да устоя. Ако би трябвало и безсрочно, уточни той.

 След като не можем да създадем коледна декорация по стълбовете от политици, избираме мирния способ, който е глада. Той обаче от антични времена размества пластове и сили, както вътре в нас, по този начин и отвън нас. Истината е, че може би няма да стане омлет без да счупим яйца, уточни Венцислав. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР